Visticamāk, katra uzņēmēja un vadītāja sapnis ir sasniegt sava uzņēmuma izcilību. Ar pilnīgu kvalitāti, efektivitāti un nemitīgiem uzlabojumiem šī mērķa sasniegšana ir pietiekami sarežģīta, bet ne neiespējama. Pilnīgas harmonijas sasniegšana uzņēmumā noteikti ir “vēlme”, ko piepildīt. Katra indivīda harmonija ir saistīta ar daudziem faktoriem, ko uzņēmējs vai vadītājs nevar ieslēgt ar slēdzi, lai to ieliktu cilvēka dvēselē.Jebkurā gadījumā uzņēmējam ir jājūt globālās harmonijas vēlme un alkstot pēc tām, jānodod šīs jūtas tālāk, jo tās ir jāveicina un jānodod tālāk. Pascucci mēs zinām, ka harmonijas veicināšana un tās sēklu sēšana darbā ir labs veids, kā uzlabot cilvēka būtību un tā rīcību. Pascucci mēs zinām, ka strādājot ar vislielāko cieņu pret cilvēka cieņu un apkārtējo vidi, mēs atkal atradīsim līdzsvaru un sadarbību, līdz sasniegsim pareizo harmoniju.
Pascucci mēs veicinām līdzsvarotas attiecības ar lauksaimniekiem, kā arī ar piegādātājiem, mūsu darbiniekiem un klientiem, lai mudinātu viņus strādāt labāk un labāk.Mēs vēlamies, lai jūs kļūtu bagātāki. Apvienot aizraušanos ar darbu, varētu šķist nedaudz pārmērīgi, bet kā jūs varētu nosaukt to, kas piesaista katru ģimenes locekli un visu Pascucci personālu strādāt kopā vislabākajā veidā un katrā uzņēmuma nozarē? Saikne ar kafiju un uzņēmuma nosaukumu ir patiesā Pascucci motivācija, kas ir lielākais pamudinājums meklēt izcilību.Kaislība, entuziasms, vēlme pilnveidoties: Pascucci dāvana ik katram. Pascucci mēs iemācījāmies divu darba metožu esamību: strādāt labi vai labi strādāt ar aizrautību.Mēs zinām, ka šo divu darba metožu rezultāts patiesībā nav vienāds. Pascucci cilvēkresursi ir īsts uzņēmuma dārgums.Tas ir tas, ko mēs tirgojam kopā ar kafiju.
Piecdesmitajos gados Alberto Pascucci nolēma industrializēt grauzdēšanas procesu un izveidoja pirmo ražotni. 1963. gadā Alberto uzstādīja kafijas grauzdētāju homogēnai grauzdēšanas darbībai, lai iegūtu Espresso kafiju. 1975. gadā Caffè Pascucci atteicās no espresso kafijas, atsakoties no pārtikas izplatīšanas un uzsākot projektu “tikai augstākās kvalitātes kafija”. Extra Bar Mild maisījums tika izveidots no dabiskās Arabica, Robusta un mazgātas Arabica kafijas apvienojuma. Pēc tam Golden Sack, kas sastāv no saldas un aromātiskas kafijas, radīja inovācijas espresso kafijas garšā.1996. gadā tika nodibināta Espresso skola: tas ir profesionālās apmācības centrs, kas nodarbojas ar espresso un kafijas receptēm.